
Néger kocka


Hozzávalók
Néger kocka
Csoki készítése:
Elkészítés
Elkészítés
A fehérjét gőz felett csipet sóval és 1 kanál hideg vízzel cukor és citrom hozzáadásával kemény habbá felverem, majd a lekváros lapra ráteszem. A tetejére csokit teszek.
Csoki készítése:
A margarin kivételével a hozzávalókat kis tűzön felfőzöm, kicsit besűrítem, majd a tűzről leveszem és hozzáadom a margarint, ezt a sűrű csokit a hab tetejére rákenem. Fehér olvasztott csokival díszítettem.


Néger kocka
Hozzávalók
Néger kocka
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A fehérjét gőz felett csipet sóval és 1 kanál hideg vízzel cukor és citrom hozzáadásával kemény habbá felverem, majd a lekváros lapra ráteszem. A tetejére csokit teszek.
Csoki készítése:
A margarin kivételével a hozzávalókat kis tűzön felfőzöm, kicsit besűrítem, majd a tűzről leveszem és hozzáadom a margarint, ezt a sűrű csokit a hab tetejére rákenem. Fehér olvasztott csokival díszítettem.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?