
Nutellakrémes torta


Hozzávalók
Nutellakrémes torta
Hozzávalók a krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
A tej felét feltesszük főni, amibe a vaníliás cukrot feloldjuk. A másik felében feloldjuk a pudingport és a tejjel felforraljuk, majd készre főzzük. Hűlni hagyjuk.
A hűtőben lehűtött tejszínt felverjük, kevés cukrot adhatunk hozzá. Ehhez keverjük a Nutellát, végül a pudingot.
A tortát megtöltjük a krémmel, majd díszítjük, és legvégül kerülnek rá a Bonbonetti rudacskák.
Sütési hőfok: 180°C
Tepsi mérete: 26 cm



Nutellakrémes torta
Hozzávalók
Nutellakrémes torta
Hozzávalók a krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tej felét feltesszük főni, amibe a vaníliás cukrot feloldjuk. A másik felében feloldjuk a pudingport és a tejjel felforraljuk, majd készre főzzük. Hűlni hagyjuk.
A hűtőben lehűtött tejszínt felverjük, kevés cukrot adhatunk hozzá. Ehhez keverjük a Nutellát, végül a pudingot.
A tortát megtöltjük a krémmel, majd díszítjük, és legvégül kerülnek rá a Bonbonetti rudacskák.
Sütési hőfok: 180°C
Tepsi mérete: 26 cm


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?