Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Nutellakrémes torta

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Nutellakrémes torta

8 tojásból készült piskóta

Hozzávalók a krémhez:

4 ek. nutella krém
2 dl tejszín
3 dl tej
2 ek. cukor

Díszítéshez:

0,5 l Hulala tejszín
1 cs. Bonbonetti
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A szokásos módon piskótát sütünk. Miután kisült és kihűlt, három lapra vágjuk.
A tej felét feltesszük főni, amibe a vaníliás cukrot feloldjuk. A másik felében feloldjuk a pudingport és a tejjel felforraljuk, majd készre főzzük. Hűlni hagyjuk.
A hűtőben lehűtött tejszínt felverjük, kevés cukrot adhatunk hozzá. Ehhez keverjük a Nutellát, végül a pudingot.
A tortát megtöltjük a krémmel, majd díszítjük, és legvégül kerülnek rá a Bonbonetti rudacskák.
Sütési hőfok: 180°C
Tepsi mérete: 26 cm
Nutellakrémes torta Nutellakrémes torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
61 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
25 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!