
Omlós csokis piskóta


Hozzávalók
Omlós csokis piskóta
Elkészítés
Elkészítés
2. A csokoládét törd darabokra, és vízgőz fölött a vajjal együtt olvaszd meg.
3. A tojássárgákat keverd világosra a cukorral, majd állandóan kevergetve add hozzá a csokis vajat.
4. A sütőport vegyítsd össze a liszttel, majd szitáld bele a csokis masszába.
5. Óvatosan forgasd hozzá a tojáshabot.
6. Öntsd bele egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és süsd készre az előmelegített 180 fokos sütőben.
Tűpróbával ellenőrizd!
Alternatív elkészítés



Omlós csokis piskóta
Hozzávalók
Omlós csokis piskóta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
2. A csokoládét törd darabokra, és vízgőz fölött a vajjal együtt olvaszd meg.
3. A tojássárgákat keverd világosra a cukorral, majd állandóan kevergetve add hozzá a csokis vajat.
4. A sütőport vegyítsd össze a liszttel, majd szitáld bele a csokis masszába.
5. Óvatosan forgasd hozzá a tojáshabot.
6. Öntsd bele egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és süsd készre az előmelegített 180 fokos sütőben.
Tűpróbával ellenőrizd!
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?