
Omlós mákos keksz


Hozzávalók
Omlós mákos keksz
a csoki mártogatóshoz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Kibélelünk sütőpapírral két nagy tepsit, és diónyi golyókat formázunk a masszából, amit egy kispohár aljával (azt mártsuk lisztbe) lenyomunk.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10 perc alatt világosbarnára sütjük.
A csokit és a vajat gőz fölött felolvasztjuk, és a kihűlt kekszek felét belemártogatjuk.
Tárolás



Omlós mákos keksz
Hozzávalók
Omlós mákos keksz
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Kibélelünk sütőpapírral két nagy tepsit, és diónyi golyókat formázunk a masszából, amit egy kispohár aljával (azt mártsuk lisztbe) lenyomunk.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10 perc alatt világosbarnára sütjük.
A csokit és a vajat gőz fölött felolvasztjuk, és a kihűlt kekszek felét belemártogatjuk.
Tárolás


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?