Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Őszibarack

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Tapasztalatot kíván
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

30 dkg porcukor
20 dkg zsír
2 tojássárgája
1 kk. szódabikarbóna
2 dl tej
2 ek. liszt
75 dkg liszt

Töltelék:

2 dl tej
2 ek. rum
20 dkg vaj
10 dkg porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A porcukrot a zsírral, a tojások sárgájával, szódabikarbónával fél óráig kevergetjük. Majd hozzáadjuk a 2 dl tejet, és a 2 ek. lisztet. Ezt két óráig pihentetjük, majd 75 deka lisztet adunk hozzá.
Golyókat formázunk belőle. Sárgára sütjük.
A golyókat kikaparjuk, a tésztát jól összemorzsoljuk. Adjuk hozzá a töltelék hozzávalóit, és krémes állagúra keverjük.
A golyókat megtöltjük vele és kettőt összeragasztunk. Megkenjük narancs esenccel és kristálycukorba hempergetjük.
Őszibarack

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!