
Paradicsomlé


Hozzávalók
Paradicsomlé
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Nagyobb darabokra vágjuk.
Egy fazékba tesszük és kavargatva kb. egy fél óráig főzzük.
Még melegen paradicsompasszírozón átnyomjuk.
A levet visszatesszük főni kb. fél órára (ha nagyon híg, még lehet főzni tovább).
Elzárjuk a lángot és belekeverjük a tartósítószert.
Előre kimosott, lecsöpögtetett üvegekbe töltjük.
Szárazdunsztban hagyjuk kihűlni.
Másnap rakható a helyére.
Tálalás
Tárolás




Paradicsomlé
Hozzávalók
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Nagyobb darabokra vágjuk.
Egy fazékba tesszük és kavargatva kb. egy fél óráig főzzük.
Még melegen paradicsompasszírozón átnyomjuk.
A levet visszatesszük főni kb. fél órára (ha nagyon híg, még lehet főzni tovább).
Elzárjuk a lángot és belekeverjük a tartósítószert.
Előre kimosott, lecsöpögtetett üvegekbe töltjük.
Szárazdunsztban hagyjuk kihűlni.
Másnap rakható a helyére.
Tálalás
Tárolás



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?