Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Párizsi csúcs

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Hozzávalók

Linzertészta:

20 dkg liszt
10 dkg margarin
5 dkg porcukor
1 pici tojás

Krém:

2 dl tejszín
20 dkg cukor
20 dkg margarin
étolaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A linzerhez a margarint a liszttel, a porcukorral szétmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a tojást. Jól összegyúrjuk, majd kinyújtjuk és tetszés szerinti kerek vagy hullámos kiszúróval kiszúrjuk. Megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet. A tejszínt a cukorral felforraljuk, hozzáadjuk a kakaóport és 6 dkg margarint. Teljesen kihűtjük, majd kikeverjük és hozzáadjuk a többi kihabosított margarint.
Csillagcsöves nyomózsákból csúcsot formázunk a linzerlapra. Teljesen lehűtjük, majd csokiba mártjuk.

Tálalás

Kb. 35 darab

Tárolás

Hűtőben.

Alternatív elkészítés

Én mindig másnap mártom, mert sokkal könnyebb vele dolgozni! Piciket csináltam most, mert féltem, hogy a melegben nem fog megállni!
Párizsi csúcs Párizsi csúcs

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
25 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!