
Rácsos linzer


Hozzávalók
Rácsos linzer
A töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
A tepsit előkészítjük, a tészta 2/3-át a megfelelő méretűre nyújtjuk és belehelyezzük, majd a lekvárral vastagon megkenjük.
A megmaradt tésztát vékonyra kisodorjuk, derelyevágóval csíkokra vágjuk és a tésztánk tetejére rács alakba elhelyezzük. A rácsot tojássárgával megkenjük, hogy szép fényes legyen.
Nem túl forró sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés



Rácsos linzer
Hozzávalók
Rácsos linzer
A töltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tepsit előkészítjük, a tészta 2/3-át a megfelelő méretűre nyújtjuk és belehelyezzük, majd a lekvárral vastagon megkenjük.
A megmaradt tésztát vékonyra kisodorjuk, derelyevágóval csíkokra vágjuk és a tésztánk tetejére rács alakba elhelyezzük. A rácsot tojássárgával megkenjük, hogy szép fényes legyen.
Nem túl forró sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?