Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Raffaello szelet

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

6 db tojásfehérje
20 dkg cukor
10 dkg liszt
10 dkg kókuszreszelék

Krém:

6 db tojássárgája
3,5 dl tej
20 dkg porcukor
20 dkg vaj

Tetejére:

5 dkg kókuszreszelék
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Egy tepsit zsírozunk és lisztezünk. A sütőt előmelegítjük.

Elkészítés

A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd belekeverjük a lisztet, a kókuszreszeléket és a sütőport.
Tepsibe öntjük és megsütjük.
A tojássárgáját kikeverjük a pudingporral és a tejjel. Megfőzzük és kihűtjük. A porcukrot a vajjal kikavarjuk és összekeverjük a pudinggal. A krémet rákenjük a kihűlt tésztára és megszórjuk kókuszreszelékkel.

Tárolás

Hideg helyen tároljuk.
Raffaello szelet Raffaello szelet

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
55 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
2 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!