Sajtos-magvas-baconos rudak
Hozzávalók
Sajtos-magvas-baconos rudak
Elkészítés
Elkészítés
A tésztára egymás mellé terítsük a bacon csíkokat, szórjuk meg sajttal és a magokkal. A bacon csíkok között vágjuk el csíkokra a tésztát.
Fogjunk meg egy csíkot a két végénél és ellentétes irányba csavarjuk. Helyezzük sütőpapírral kibélelt tepsibe. Kenjük meg őket tojássárgájákkal majd szórjuk meg sajttal és a magokkal.
Sütőben 5-10 perc alatt 200 fokon süssük meg.
Alternatív elkészítés
Sajtos-magvas-baconos rudak
Hozzávalók
Sajtos-magvas-baconos rudak
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tésztára egymás mellé terítsük a bacon csíkokat, szórjuk meg sajttal és a magokkal. A bacon csíkok között vágjuk el csíkokra a tésztát.
Fogjunk meg egy csíkot a két végénél és ellentétes irányba csavarjuk. Helyezzük sütőpapírral kibélelt tepsibe. Kenjük meg őket tojássárgájákkal majd szórjuk meg sajttal és a magokkal.
Sütőben 5-10 perc alatt 200 fokon süssük meg.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?