Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sajtos sós keksz rozmaringgal

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sajtos sós keksz rozmaringgal

100 g liszt
100 g ricotta
40 g vaj
2 kanál őrölt parmezán
1 tojássárgája
1 kiskanál rozmaring
bors (ízlés szerint)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Az összetevőket egy nagy tálban összegyúrjuk. Átlátszó fóliában min. fél órát pihentetjük a hűtőben.
A sütőt 180°C -ra melegítjük.
A tésztát 5 mm vastagságúra kinyújtjuk két sütőpapír között. Kiszaggatjuk, fogpiszkálóval megszurkáljuk.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk, kb. 12-13percig sütjük.

Alternatív elkészítés

A vaj szobahőmérsékletű legyen.
Sajtos sós  keksz  rozmaringgal Sajtos sós  keksz  rozmaringgal

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!