Sajttekercs
Hozzávalók
Sajttekercs
½ kg trappista sajt
Töltelék:
20 dkg natúr krémsajt
2 kemény tojássárgája reszelve, a fehérjét belevágni
snidling
só
30 dkg gépsonka szeletet ráfektetni
Elkészítés
Elkészítés
A sajtot 2-3 nagyobb darabra vágni, majd forró vízben 2-3 percig főzni, majd 20 percig lefedve, állni hagyni. Majd kinyújtjuk és rákenjük a tölteléket, és feltekerjük, mint a bejglit.
A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük, ízlés szerint bármilyen más hozzávaló mehet bele, ez csak az alaprecept.
Nagyon finom, és ha szorosra sikerül tekerni, ami nekem most nem ment, akkor mutatós is :)
A sajt a főzés során csak puhul, annyit, hogy utána ki tudjuk nyújtani, mint a tésztát, nem fog szétesni.
A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük, ízlés szerint bármilyen más hozzávaló mehet bele, ez csak az alaprecept.
Nagyon finom, és ha szorosra sikerül tekerni, ami nekem most nem ment, akkor mutatós is :)
A sajt a főzés során csak puhul, annyit, hogy utána ki tudjuk nyújtani, mint a tésztát, nem fog szétesni.
Kedvencnek jelölöm
Sajttekercs
Hozzávalók
Sajttekercs
½ kg trappista sajt
Töltelék:
20 dkg natúr krémsajt
2 kemény tojássárgája reszelve, a fehérjét belevágni
snidling
só
30 dkg gépsonka szeletet ráfektetni
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A sajtot 2-3 nagyobb darabra vágni, majd forró vízben 2-3 percig főzni, majd 20 percig lefedve, állni hagyni. Majd kinyújtjuk és rákenjük a tölteléket, és feltekerjük, mint a bejglit.
A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük, ízlés szerint bármilyen más hozzávaló mehet bele, ez csak az alaprecept.
Nagyon finom, és ha szorosra sikerül tekerni, ami nekem most nem ment, akkor mutatós is :)
A sajt a főzés során csak puhul, annyit, hogy utána ki tudjuk nyújtani, mint a tésztát, nem fog szétesni.
A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük, ízlés szerint bármilyen más hozzávaló mehet bele, ez csak az alaprecept.
Nagyon finom, és ha szorosra sikerül tekerni, ami nekem most nem ment, akkor mutatós is :)
A sajt a főzés során csak puhul, annyit, hogy utána ki tudjuk nyújtani, mint a tésztát, nem fog szétesni.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?