
Sütés nélküli nápolyis tekercs


Hozzávalók
Sütés nélküli nápolyis tekercs
Krém készítés:
Kókuszos vajkrém:
Elkészítés
Elkészítés
A tejbe a cukrot beleteszem és felforralom, majd hozzáadom a többi alapanyagot is, melegen összekeverem és az ostyalapokon még melegen elkentem. A melegség által az ostyalapok megpuhulnak és fel lehet majd tekerni.
Kókuszos vajkrém készítése:
A 25 deka margarint, 20 deka porcukorral, 10 deka kókuszreszelékkel habosra kikeverem és a kihűlt csokis krémre rásimítom és az egészet szorosan feltekerem. A hűtőbe teszem pár órára, majd csokoládéval lespriccelem.


Sütés nélküli nápolyis tekercs
Hozzávalók
Sütés nélküli nápolyis tekercs
Krém készítés:
Kókuszos vajkrém:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tejbe a cukrot beleteszem és felforralom, majd hozzáadom a többi alapanyagot is, melegen összekeverem és az ostyalapokon még melegen elkentem. A melegség által az ostyalapok megpuhulnak és fel lehet majd tekerni.
Kókuszos vajkrém készítése:
A 25 deka margarint, 20 deka porcukorral, 10 deka kókuszreszelékkel habosra kikeverem és a kihűlt csokis krémre rásimítom és az egészet szorosan feltekerem. A hűtőbe teszem pár órára, majd csokoládéval lespriccelem.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?