Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sütés nélküli nápolyis tekercs

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sütés nélküli nápolyis tekercs

Nápolyi lapok

Krém készítés:

5-6 dl tej
20 dkg cukor
25 dkg darált keksz
20 dkg darált dió
rum (ízlés szerint)

Kókuszos vajkrém:

25 dkg margarin
20 dkg porcukor
10 dkg kókuszreszelék
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Krém1 készítése:
A tejbe a cukrot beleteszem és felforralom, majd hozzáadom a többi alapanyagot is, melegen összekeverem és az ostyalapokon még melegen elkentem. A melegség által az ostyalapok megpuhulnak és fel lehet majd tekerni.
Kókuszos vajkrém készítése:
A 25 deka margarint, 20 deka porcukorral, 10 deka kókuszreszelékkel habosra kikeverem és a kihűlt csokis krémre rásimítom és az egészet szorosan feltekerem. A hűtőbe teszem pár órára, majd csokoládéval lespriccelem.
Sütés nélküli nápolyis tekercs

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
44 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
5 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!