
Szezámmagos kifli


Hozzávalók
Tészta:
Kenéshez:
Szóráshoz,kenéshez:
Elkészítés
Elkészítés
Majd a tésztát kerekre kinyújtjuk és megkenjük az olvasztott margarinnal. Ráreszeljük a sajtot és felvágjuk 16 cikkre. A kifli alakúra feltekerjük. Megkenjük a tojással és megszórjuk szezámmaggal.
Légkeveréses sütőben 180 fokon 15-17 perc alatt megsütjük.
Tálalás



Szezámmagos kifli
Hozzávalók
Tészta:
Kenéshez:
Szóráshoz,kenéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Majd a tésztát kerekre kinyújtjuk és megkenjük az olvasztott margarinnal. Ráreszeljük a sajtot és felvágjuk 16 cikkre. A kifli alakúra feltekerjük. Megkenjük a tojással és megszórjuk szezámmaggal.
Légkeveréses sütőben 180 fokon 15-17 perc alatt megsütjük.
Tálalás


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?