
Tejszínes citromtorta - diabetikus


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a tejszínt félig kemény habbá verjük, ekkor adjuk hozzá a folyékony édesítőszert, és 2 csomag habfixálót is. Menet közben ízesítjük citromlével, és citromhéjjal is.
A kihűlt piskótát félbe, vagy 3 részre vágjuk, attól függően, hogy milyen magas lett. Megtöltjük a krémmel, és kívülről is azzal díszítjük. Fél citromkarikával, és habrózsákkal díszítjük.
Alternatív elkészítés


Tejszínes citromtorta - diabetikus
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a tejszínt félig kemény habbá verjük, ekkor adjuk hozzá a folyékony édesítőszert, és 2 csomag habfixálót is. Menet közben ízesítjük citromlével, és citromhéjjal is.
A kihűlt piskótát félbe, vagy 3 részre vágjuk, attól függően, hogy milyen magas lett. Megtöltjük a krémmel, és kívülről is azzal díszítjük. Fél citromkarikával, és habrózsákkal díszítjük.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?