Tejszínes diótorta
Hozzávalók
Tejszínes diótorta
40 dk liszt
40 dk kristálycukor
1 tasak Dr. Oetker Sütőpor
8 db tojás
6 ek. darált dió
0,5 dl tejszín
2 cs. Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
0,5 l tej
1 db Dr. Oetker Tortabevonó ét
Elkészítés
Elkészítés
A tojásból szokásos módon piskótát készítünk annyi különbséggel, hogy hozzáadunk 4 ek. vizet és a diót. A tejből és a pudingból meg 5 ek. cukorból sűrű krémet főzünk. Felverjük a tejszínt kemény habnak és a kihűlt krémhez keverjük.
Kedvencnek jelölöm
Tejszínes diótorta
Hozzávalók
Tejszínes diótorta
40 dk liszt
40 dk kristálycukor
1 tasak Dr. Oetker Sütőpor
8 db tojás
6 ek. darált dió
0,5 dl tejszín
0,5 l tej
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásból szokásos módon piskótát készítünk annyi különbséggel, hogy hozzáadunk 4 ek. vizet és a diót. A tejből és a pudingból meg 5 ek. cukorból sűrű krémet főzünk. Felverjük a tejszínt kemény habnak és a kihűlt krémhez keverjük.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?