
Tejszínes eperfagyi kókuszos babapiskótával


Hozzávalók
Tejszínes eperfagyi kókuszos babapiskótával
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Kókuszos piskóta: 1db tojás, 50 g kristálycukor, 25 g olvasztott vaj, 25 g liszt, 50 g kókuszreszelék Előmelegítjük a sütőt 190 fokon.(gázon 5-ös fokozat) Tepsit kibélelünk sütőpapírral. A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk. Kis babapiskóta formákat teszünk a tepsibe kb. 1ujjnyira egymástól. Kb. 10-12 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz.
Tálalás
Tárolás


Tejszínes eperfagyi kókuszos babapiskótával
Hozzávalók
Tejszínes eperfagyi kókuszos babapiskótával
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Kókuszos piskóta: 1db tojás, 50 g kristálycukor, 25 g olvasztott vaj, 25 g liszt, 50 g kókuszreszelék Előmelegítjük a sütőt 190 fokon.(gázon 5-ös fokozat) Tepsit kibélelünk sütőpapírral. A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk. Kis babapiskóta formákat teszünk a tepsibe kb. 1ujjnyira egymástól. Kb. 10-12 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz.
Tálalás
Tárolás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?