Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Teljes kiőrlésű sütemény aszalt gyümikkel

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Teljes kiőrlésű sütemény aszalt gyümikkel

2 natúr joghurt
2 joghurtos pohár teljes kiörlésű liszt
2 joghurtos pohár barna cukor
2 tojás
másfél tasak Dr. Oetker Sütőpor
aszalt gyümölcsök
kis dió
mogyoró
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Egy tálba tegyél bele 2 natúr joghurtot, majd mosd ki a poharat, jól töröld el, mert az lesz a mérce.
Tegyél bele 2 joghurtos pohár barna cukrot, 2 joghurtos pohár teljes kiőrlésű lisztet, a másfél csomag Dr. Oetker sütőport, és a 2 tojást. Kezd el verni géppel, mert simának kell lenni a tésztának, ha nagyon egybe áll-nagyon sűrű kb. 1 dl vízzel hígítsd.
Majd egy kis marék diót-mogyorót, és pl. aszalt szilvát, mazsolát apríts fel, majd szórd a masszába.
Én szív formában kilisztezett, kivajazott szív tepsiben csináltam meg. Tűpróbáig sütöttem, majd miután kihűlt, papírból formákat vágtam, majd leporcukroztam.
Egészséges és finom.
Teljes kiőrlésű sütemény aszalt gyümikkel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
16 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!