Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tepsis Raffaello

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

6 tojásfehérje
25 dkg cukor
10 dkg liszt
15 dkg kókuszreszelék

Krém:

6 tojássárgája
10 dkg cukor
5 dl tej
20 dkg Rama
10 dkg porcukor
1 evőkanál liszt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A 6 tojásfehérjét, 25 dkg cukorral kemény habbá verjük, belekeverjük a 10 dkg lisztet, 1 cs. sütőport, 15 dkg kókuszreszeléket, ezt megsütjük.
6 tojássárgáját, 1 van. pudingot, 10 dkg cukorral 5 dl tejjel felfőzzük.
20 dkg Ramát, 10 dkg porcukorral kikeverjük, és a kihűlt krémhez keverjük, a tészta tetejére kenjük, és megszórjuk kókuszreszelékkel. A tojásfehérje habjából készült tésztát mindig lassú tűzön megsütjük.

Tálalás

A tetejét érdemes még fahéjjal megszórni.

Tárolás

Dobozban, hűtőben.
Tepsis Raffaello

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
61 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!