Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tepsis Raffaello

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

A tésztához:

6 tojásfehérje
25 dkg porcukor
10 dkg kókuszreszelék
10 dkg liszt

A krémhez:

6 tojássárgája
3 dl tej
10 dkg cukor
20 dkg margarin
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A vaníliapudingot a cukorral 3 dl tejjel megfőzzük, majd kihűtjük. A 20 dkg margarint habosra keverjük a vaníliás cukorral, és a pudinggal. Ezt a krémet kenjük az elkészült tésztánkra, amit a következő módon csináljuk meg: A tojásfehérjéből kemény habot verünk, a cukrot a tojássárgával alaposan habosra keverjük. A lisztbe belekeverjük a sütőporral együtt, a tojásos keverékbe dolgozzuk óvatosan a fehérjével együtt. Ezt megsütjük 20 perc alatt, majd a kihűlt tésztára kenjük a pudingos krémet. A tetejét kókuszreszelékkel megszórjuk, és behűtjük.
Tepsis Raffaello

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
61 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!