
Tojáslikőr krémes süti


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Kivesszük a sütőből, és hűlni hagyjuk.
A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A krémhez egy nagy tálban összekeverjük a mascarponét, a joghurtot, a porcukrot, és a tojáslikőrt. Ezután a krémhez hozzáadjuk a zselatint, és a kihűlt piskótára kenjük.
A tejszínhab port a hátulján leírtak szerint a 1,5 dl tejjel elkészítjük, majd a krémre kenjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés




Tojáslikőr krémes süti
Hozzávalók
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Kivesszük a sütőből, és hűlni hagyjuk.
A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A krémhez egy nagy tálban összekeverjük a mascarponét, a joghurtot, a porcukrot, és a tojáslikőrt. Ezután a krémhez hozzáadjuk a zselatint, és a kihűlt piskótára kenjük.
A tejszínhab port a hátulján leírtak szerint a 1,5 dl tejjel elkészítjük, majd a krémre kenjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?