
Túrórudi szelet


Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
A töltelék hozzávalói:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
Az első lapot, amit kinyújtok, a tepsi aljára teszem.
A töltelék hozzávalóit jól összekeverem, hogy sima legyen a krém és a tésztalapra ráteszem.
A második lapot is kinyújtom és a túró krémre teszem.
180 fokos sütőben megsütöm.
Amikor kihűlt csokoládéval bevonom.
A tepsi mérete 24x22-es.




Túrórudi szelet
Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
A töltelék hozzávalói:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az első lapot, amit kinyújtok, a tepsi aljára teszem.
A töltelék hozzávalóit jól összekeverem, hogy sima legyen a krém és a tésztalapra ráteszem.
A második lapot is kinyújtom és a túró krémre teszem.
180 fokos sütőben megsütöm.
Amikor kihűlt csokoládéval bevonom.
A tepsi mérete 24x22-es.



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?