
Túrós sajtos pogácsa


Hozzávalók
Túrós sajtos pogácsa
Elkészítés
Elkészítés
Egy éjszakára a hűtőben pihentetjük.
Kinyújtjuk a tésztát, apró pogácsákat szaggatunk belőle, majd a tetejét megkenjük tojással, megszórjuk a félretett sajttal, és előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. :)


Túrós sajtos pogácsa
Hozzávalók
Túrós sajtos pogácsa
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Egy éjszakára a hűtőben pihentetjük.
Kinyújtjuk a tésztát, apró pogácsákat szaggatunk belőle, majd a tetejét megkenjük tojással, megszórjuk a félretett sajttal, és előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. :)

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?