Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán bonbon

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 30 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 30 darab elkészítéséhez

Bonbonhoz:

100 g kókuszreszelék

Díszítéshez:

vegán dekor cukor vagy
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni.

Elkészítés:

A tortabevonót durvára aprítjuk, és alacsony hőmérsékleten gőz fölött megolvasztjuk. A kókuszreszeléket és a vanillincukrot tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a megolvasztott tortabevonót és a Creme VEGA-t, és összekeverjük. A dekor cukrot vagy a tortadarát tányérra öntjük. A bonbonmasszát 2 teáskanál segítségével kb. 30 adagra osztjuk, golyókká formázzuk, a dekorokban megforgatjuk, és sütőpapírral fedett deszkára tesszük. A bonbonokat legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük.

A lehűlt bonbonokat tetszés szerint bonbonpapírba tesszük, és dobozban tároljuk.

Tippek:

A bonbonokat megforgathatjuk kókuszreszelékben is.
Jól lehűtve a bonbonokat kb. 2 hétig tárolhatjuk.
Vegán bonbon

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
4 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2022-11-29
0 Kedvelés

Habkönnyű desszertcsoda, ez a mousse

A franciák tudnak valamit, ha desszertről van szó! A mousse az egyik leghíresebb édes-ségük, a könnyű, habos csoda a XVIII. századtól töretlenül gyűjti lelkes rajongóit.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-21
0 Kedvelés

Fókuszban az energiatakarékosság – melegítsük elő a sütőt?

Hogyan tudnánk még spórolni? – tesszük fel a kérdést. Lássuk, mi a helyzet a sütéssel, kötelező az előmelegítés?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-08
0 Kedvelés

Jön a tél, készítsünk testet-lelket melengető italokat!

Nyáron minél jobban behűtött limonádékra, koktélokra vágyunk. Télen pedig pont az ellenkezőjükre: kerüljön a poharunkba valami igazán forró, finom, melengető ital!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!