Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán bonbon

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 30 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 30 darab elkészítéséhez

Bonbonhoz:

100 g kókuszreszelék

Díszítéshez:

vegán dekor cukor vagy
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni.

Elkészítés:

A tortabevonót durvára aprítjuk, és alacsony hőmérsékleten gőz fölött megolvasztjuk. A kókuszreszeléket és a vanillincukrot tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a megolvasztott tortabevonót és a Creme VEGA-t, és összekeverjük. A dekor cukrot vagy a tortadarát tányérra öntjük. A bonbonmasszát 2 teáskanál segítségével kb. 30 adagra osztjuk, golyókká formázzuk, a dekorokban megforgatjuk, és sütőpapírral fedett deszkára tesszük. A bonbonokat legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük.

A lehűlt bonbonokat tetszés szerint bonbonpapírba tesszük, és dobozban tároljuk.

Tippek:

A bonbonokat megforgathatjuk kókuszreszelékben is.
Jól lehűtve a bonbonokat kb. 2 hétig tárolhatjuk.
Vegán bonbon

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
5 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2023-09-15
0 Kedvelés

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc

Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-09-05
0 Kedvelés

Gyors sütemények rohanó hétköznapokra

Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-07-20
0 Kedvelés

Crème brûlée, a francia desszertcsoda

A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!