![Bejgli /diós és mákos/](https://sutnijo.hu/storage/recipes/4835/4814-4835.jpg)
Bejgli /diós és mákos/
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
Hozzávalók
Tészta:
Mákos Töltelék:
Diós töltelék:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Másnap a bejgli tésztákat kivesszük, lisztezett deszkán kinyújtjuk, minden tészta belsejét tojásfehérjével bekenünk, rátesszük a tölteléket, föltekerjük, tojássárgájával, majd amikor már megszáradt tojásfehérjével bekenjük. 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Tárolás
![Bejgli /diós és mákos/](https://sutnijo.hu/storage/recipes/4835/5082-4835.jpg)
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Bejgli /diós és mákos/
Hozzávalók
Tészta:
Mákos Töltelék:
Diós töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Másnap a bejgli tésztákat kivesszük, lisztezett deszkán kinyújtjuk, minden tészta belsejét tojásfehérjével bekenünk, rátesszük a tölteléket, föltekerjük, tojássárgájával, majd amikor már megszáradt tojásfehérjével bekenjük. 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Tárolás
![Bejgli /diós és mákos/](https://sutnijo.hu/storage/recipes/4835/4814-4835.jpg)
![Bejgli /diós és mákos/](https://sutnijo.hu/storage/recipes/4835/5082-4835.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?