Bejgli /diós és mákos/
Hozzávalók
Tészta:
Mákos Töltelék:
Diós töltelék:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Másnap a bejgli tésztákat kivesszük, lisztezett deszkán kinyújtjuk, minden tészta belsejét tojásfehérjével bekenünk, rátesszük a tölteléket, föltekerjük, tojássárgájával, majd amikor már megszáradt tojásfehérjével bekenjük. 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Tárolás
Bejgli /diós és mákos/
Hozzávalók
Tészta:
Mákos Töltelék:
Diós töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Másnap a bejgli tésztákat kivesszük, lisztezett deszkán kinyújtjuk, minden tészta belsejét tojásfehérjével bekenünk, rátesszük a tölteléket, föltekerjük, tojássárgájával, majd amikor már megszáradt tojásfehérjével bekenjük. 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Tárolás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?