Burgonyás pogácsa
Hozzávalók
Burgonyás pogácsa
A tészta megkenéséhez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Fóliába csomagolva hűtőben 1 órán át pihentetjük.
Ezután a tésztát 2-3 cm vastagra nyújtjuk, tetejét éles késsel bevagdaljuk, tojással megkenjük, és kisméretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
A pogácsákat kikent tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Burgonyás pogácsa
Hozzávalók
Burgonyás pogácsa
A tészta megkenéséhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Fóliába csomagolva hűtőben 1 órán át pihentetjük.
Ezután a tésztát 2-3 cm vastagra nyújtjuk, tetejét éles késsel bevagdaljuk, tojással megkenjük, és kisméretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
A pogácsákat kikent tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?