
Cseresznyés-csokis piramis süti


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Valamint:
Elkészítés
Elkészítés
A pudingport csomómentesre keverjük a befőtt levével, s folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük.
Hagyjuk kihűlni.
A margarint és a porcukrot habosra keverjük.
Apránként adagolva hozzáadjuk az elkészített pudingot, illetve egy kevés csokis-meggy aromát.
A formába tesszük a tésztát, megtöltjük krémmel, illetve rumos tejbe áztatott keksszel zárjuk az alját.
Alternatív elkészítés


Cseresznyés-csokis piramis süti
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Valamint:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A pudingport csomómentesre keverjük a befőtt levével, s folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük.
Hagyjuk kihűlni.
A margarint és a porcukrot habosra keverjük.
Apránként adagolva hozzáadjuk az elkészített pudingot, illetve egy kevés csokis-meggy aromát.
A formába tesszük a tésztát, megtöltjük krémmel, illetve rumos tejbe áztatott keksszel zárjuk az alját.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?