
Diós-csokis baklava


Hozzávalók
Hozzávalók:
Elkészítés
Elkészítés
A cukorra vizet öntünk, úgy, hogy kétujjnyira legyen a víz a cukor felett. A citromot ne főzzük szét, előbb ki kell szedni, félre rakni (ez idő alatt már eléggé megízesítette a szirupot). Amikor kisült a Baklava ráöntjük a szirupot, rárendezzük a citromkarikákat, és félre tesszük, hogy bele szívódjon a szirup.
Alternatív elkészítés


Diós-csokis baklava
Hozzávalók
Hozzávalók:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A cukorra vizet öntünk, úgy, hogy kétujjnyira legyen a víz a cukor felett. A citromot ne főzzük szét, előbb ki kell szedni, félre rakni (ez idő alatt már eléggé megízesítette a szirupot). Amikor kisült a Baklava ráöntjük a szirupot, rárendezzük a citromkarikákat, és félre tesszük, hogy bele szívódjon a szirup.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?