Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyümölcsös süti

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Gyümölcsös süti

6 púpozott kanál cukor
gyümölcs(körte, szeder, áfonya, sárgabarack, eper)
rebarbara(ha van)
balzsamecet

tésztához:

11 dkg margarin
22,5 dkg liszt
csipet só
7 dkg cukor
140 ml aludttej vagy joghurt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A 6 púpozott kanál cukrot és a gyümölcsöket az 1 centis darabokra vágott rebarbarával serpenyőbe tesszük, és 5 percig pároljuk.
A margarint és a lisztet, sütőport morzsás állagúra összedolgozzuk. Beletesszük a sót, cukrot valamint a joghurtot és átgyúrjuk. Gombócokat formázunk belőle. Tálba tesszük a gyümölcsöket rátesszük a gombócokat, megszórjuk cukorral. Sütőben sütjük.

Alternatív elkészítés

A rebarbarát el is hagyhatjuk.
Gyümölcsös süti

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!