Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Hamis epres tiramisu

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Hamis epres tiramisu

34 db babapiskóta
2 evőkanál amaretto vagy sütőrum
200 ml házi eperdzsem
11 dl tej
Tejszínhab

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

3 dl tejbe belekeverjük az amarettot.
A krémport elkészítjük a csomagoláson leírtak szerint.
Egy szögletes (15x30 cm) üvegtálba belerakosgatunk egy réteg tejben megforgatott babapiskótát.
A tetejét megkenjük az eperdzsem felével, majd rásimítjuk a krém felét.
Ezt a rétegzést megismételjük még egyszer.
A tetejére piskóta morzsát szórunk.
Letakarjuk folpackkal, hűtőbe tesszük egy pár órára.

Tálalás

Tálaláskor díszíthetjük tejszínhabbal, eperrel.
Hamis epres tiramisu

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
48 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
28 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!