
Háromszög pogácsa


Hozzávalók
Háromszög pogácsa
Elkészítés
Elkészítés
A margarint kikeverjük a sóval, majd hozzáadjuk a tojássárgákat.
A tésztát 5 egyenlő részre vágjuk. A cipókat egyenként kisodorjuk, jó vékonyra, és megkenjük a tojásos margarinnal.
Feltekerjük a tésztát, kicsit lelapítjuk, és késsel háromszög alakban felvágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, és kelesztés nélkül, 200 fokon megsütjük.
Tálalás



Háromszög pogácsa
Hozzávalók
Háromszög pogácsa
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A margarint kikeverjük a sóval, majd hozzáadjuk a tojássárgákat.
A tésztát 5 egyenlő részre vágjuk. A cipókat egyenként kisodorjuk, jó vékonyra, és megkenjük a tojásos margarinnal.
Feltekerjük a tésztát, kicsit lelapítjuk, és késsel háromszög alakban felvágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, és kelesztés nélkül, 200 fokon megsütjük.
Tálalás


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?