Házi krémes csokoládé szelet
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
Ha langyosra hűlt, belekeverjük a liszttel elkevert szódabikarbónát.
Jól összedolgozzuk, majd 2 lapot nyújtunk és a tepsi tetején megsütjük, előmelegített sütőben. (Sütési idő 10 -15 perc).
Elkészítjük a házi krémes krémet a leírtak szerint.
Ha kihűlt a lap megtöltjük a krémmel és rátesszük a másik lapot.
A tetejét megszórjuk porcukorral és meggyel díszítjük.
Pár óra múlva szeletelhetjük.
Tálalás
Házi krémes csokoládé szelet
Hozzávalók
Tészta:
Díszítés:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ha langyosra hűlt, belekeverjük a liszttel elkevert szódabikarbónát.
Jól összedolgozzuk, majd 2 lapot nyújtunk és a tepsi tetején megsütjük, előmelegített sütőben. (Sütési idő 10 -15 perc).
Elkészítjük a házi krémes krémet a leírtak szerint.
Ha kihűlt a lap megtöltjük a krémmel és rátesszük a másik lapot.
A tetejét megszórjuk porcukorral és meggyel díszítjük.
Pár óra múlva szeletelhetjük.
Tálalás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?