Húsvéti burgonyás koszorú
Hozzávalók
Húsvéti burgonyás koszorú
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
2. A tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral, margarinnal, és a citrom reszelt héjával.
3. A fehérjét kemény habbá verjük.
4. A tojásos masszához adjuk az áttört burgonyát, a felvert habot, tejfölt, és a diót.
5. Végül hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, majd az egészet összedolgozzuk.
6. A kuglóf formát kikenjük margarinnal, megszórjuk liszttel, és a masszát belesimítjuk. 180 fokon 40 percig sütjük. Miután megsült, kihűlt, kivesszük a formából.
7. A csokoládét felolvasztjuk, majd bevonjuk vele a koszorút, és tojás formájú cukorkákkal díszítjük.
Húsvéti burgonyás koszorú
Hozzávalók
Húsvéti burgonyás koszorú
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
2. A tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral, margarinnal, és a citrom reszelt héjával.
3. A fehérjét kemény habbá verjük.
4. A tojásos masszához adjuk az áttört burgonyát, a felvert habot, tejfölt, és a diót.
5. Végül hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, majd az egészet összedolgozzuk.
6. A kuglóf formát kikenjük margarinnal, megszórjuk liszttel, és a masszát belesimítjuk. 180 fokon 40 percig sütjük. Miután megsült, kihűlt, kivesszük a formából.
7. A csokoládét felolvasztjuk, majd bevonjuk vele a koszorút, és tojás formájú cukorkákkal díszítjük.
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?