
Joghurtos epertorta


Hozzávalók
Joghurtos epertorta
Elkészítés
Elkészítés
2. Kis lángon addig kevergetjük, amíg a zselatin fel nem olvad.
3. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzákeverjük a kihűlt joghurtos masszához.
4. Tejbe áztatott babapiskótával kirakjuk a tortaformát és ráöntjük a fele masszát, megszórjuk felszeletelt eperrel és befedjük a maradék masszával.
5. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük a formából és ízlés szerint díszítjük.


Joghurtos epertorta
Hozzávalók
Joghurtos epertorta
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
2. Kis lángon addig kevergetjük, amíg a zselatin fel nem olvad.
3. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzákeverjük a kihűlt joghurtos masszához.
4. Tejbe áztatott babapiskótával kirakjuk a tortaformát és ráöntjük a fele masszát, megszórjuk felszeletelt eperrel és befedjük a maradék masszával.
5. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük a formából és ízlés szerint díszítjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?