
Joghurtos gyümölcstorta


Hozzávalók
Joghurtos gyümölcstorta
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A gyümölcsöket felaprítjuk. A kemény habbá vert tejszínnel, és a maradék joghurttal együtt a félig már kihűlt zselatinos masszához adjuk, majd elkeverjük.
A tortasütő alját kibéleljük babapiskótával, és ráöntjük a masszát.
A tejből 3 evőkanál cukorral, és a pudingporral krémet készítünk. Amikor félig kihűlt, akkor a kihűlt masszára öntjük.
Másnap kivesszük a formából, és ízlés szerint díszítjük a tetejét.


Joghurtos gyümölcstorta
Hozzávalók
Joghurtos gyümölcstorta
Tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A gyümölcsöket felaprítjuk. A kemény habbá vert tejszínnel, és a maradék joghurttal együtt a félig már kihűlt zselatinos masszához adjuk, majd elkeverjük.
A tortasütő alját kibéleljük babapiskótával, és ráöntjük a masszát.
A tejből 3 evőkanál cukorral, és a pudingporral krémet készítünk. Amikor félig kihűlt, akkor a kihűlt masszára öntjük.
Másnap kivesszük a formából, és ízlés szerint díszítjük a tetejét.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?