Káposztás táska
Hozzávalók
Tészta hozzávalói:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Közben a káposztát legyaluljuk, kevés olajjal és vízzel dinszteljük. Amikor már puha a káposzta akkor ízesítjük sóval, borssal és őrölt köménymaggal. Hagyjuk kihűlni.
A megkelt tésztát kiserítjük, kiszaggatjuk. Mindegyik közepébe halmozunk a káposztából. Kettéhajtjuk, és villával jól lenyomkodjuk. Forró olajba pirosra sütjük.
Alternatív elkészítés
Káposztás táska
Hozzávalók
Tészta hozzávalói:
Töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Közben a káposztát legyaluljuk, kevés olajjal és vízzel dinszteljük. Amikor már puha a káposzta akkor ízesítjük sóval, borssal és őrölt köménymaggal. Hagyjuk kihűlni.
A megkelt tésztát kiserítjük, kiszaggatjuk. Mindegyik közepébe halmozunk a káposztából. Kettéhajtjuk, és villával jól lenyomkodjuk. Forró olajba pirosra sütjük.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?