Kenyérlángos
Hozzávalók
Kenyérlángos
Elkészítés
Elkészítés
Ameddig a tészta „kel”, elkészítjük a feltétet. A két doboz tejfölbe beletörjük a meghámozott fokhagymát és simára keverjük. A megkelt tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk és belehelyezzük a tepsibe. A tészta tetejét megkenjük a fokhagymás tejföllel, majd rátesszük a kicsi kockákra vágott tarját, kolbászt, a felszeletelt lilahagymát. Ezután az egészet reszelt sajttal megszórjuk és forró sütőben készre sütjük.
Tálalás
Tárolás
Kenyérlángos
Hozzávalók
Kenyérlángos
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ameddig a tészta „kel”, elkészítjük a feltétet. A két doboz tejfölbe beletörjük a meghámozott fokhagymát és simára keverjük. A megkelt tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk és belehelyezzük a tepsibe. A tészta tetejét megkenjük a fokhagymás tejföllel, majd rátesszük a kicsi kockákra vágott tarját, kolbászt, a felszeletelt lilahagymát. Ezután az egészet reszelt sajttal megszórjuk és forró sütőben készre sütjük.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?