
Kozák sapka


Hozzávalók
Kakaós laphoz:
Krémhez:
Forgatáshoz:
Bevonáshoz:
Elkészítés
Elkészítés
Ha kihűlt a lap fordítsuk meg és vágjuk félbe, majd egy 5 cm-es kerek kiszúróval szaggassuk ki. Töltsük meg a krémmel úgy, hogy az oldalán simítsuk el a krémet és forgassuk kókuszreszelékbe. Majd tegyük pár órára hűtőbe és ezután mártsuk a tetejét csokiba.
A krémhez a pudingport a tejben a cukorral főzzük meg. Ha kihűlt keverjük ki és adjuk hozzá a kihabosított margarint is.
Tálalás
Tárolás




Kozák sapka
Hozzávalók
Kakaós laphoz:
Forgatáshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ha kihűlt a lap fordítsuk meg és vágjuk félbe, majd egy 5 cm-es kerek kiszúróval szaggassuk ki. Töltsük meg a krémmel úgy, hogy az oldalán simítsuk el a krémet és forgassuk kókuszreszelékbe. Majd tegyük pár órára hűtőbe és ezután mártsuk a tetejét csokiba.
A krémhez a pudingport a tejben a cukorral főzzük meg. Ha kihűlt keverjük ki és adjuk hozzá a kihabosított margarint is.
Tálalás
Tárolás



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?