
Krémes


Hozzávalók
Krémes
Elkészítés
Elkészítés
A leveles tésztát 2 lappá nyújtjuk, majd egyesével megsütjük.
Közben kikeverjük a krémet. 8 dl tejjel robotgéppel összekeverjük a Dr. Oetker Krémes krémet. 4 perc alatt készen van.
Az alsó lapot egy tepsibe helyezzük és a kikevert krémet ráhalmozzuk, elsimítjuk.
A másik lapot négyzetekre vágjuk, majd a krém tetejére rakjuk egyesével, így könnyebb lesz felszeletelni. Az egészet pár órára a hűtőbe tesszük.


Krémes
Hozzávalók
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A leveles tésztát 2 lappá nyújtjuk, majd egyesével megsütjük.
Közben kikeverjük a krémet. 8 dl tejjel robotgéppel összekeverjük a Dr. Oetker Krémes krémet. 4 perc alatt készen van.
Az alsó lapot egy tepsibe helyezzük és a kikevert krémet ráhalmozzuk, elsimítjuk.
A másik lapot négyzetekre vágjuk, majd a krém tetejére rakjuk egyesével, így könnyebb lesz felszeletelni. Az egészet pár órára a hűtőbe tesszük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?