Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Málnás limonádé

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 2 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 2 adag elkészítéséhez

Málnás limonádéhoz:

500 ml hideg szénsavas ásványvíz vagy szódavíz
1 darab bio citrom
kb. 50 g málna

Díszítéshez:

mentalevelek
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A citromot forró víz alatt alaposan megmossuk, elfelezzük, felét kifacsarjuk, a többit karikákra vágjuk. A málnát szemezzük, a mentaleveleket hideg víz alatt leöblítjük.

Elkészítés:

A málnás limonádé tasak tartalmához hozzáöntjük a hideg vizet, a kifacsart citromlét, a vanillincukrot és a narancshéjat, és addig keverjük, amíg az italpor teljesen feloldódik. Két tetszőleges pohárban elosztjuk a citromkarikákat, felöntjük a limonádéval, és hozzáadjuk a málnaszemeket is. Mentalevelekkel díszítve tálaljuk.

Tipp:

Gazdagíthatjuk a limonádét gyümölcspürével. Ehhez ízlés szerint 150-200 g málnát pürésítünk, szitán áttörjük, és a limonádéhoz öntjük. Fogyasztás előtt alaposan felkeverjük.
Málnás limonádé

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!