Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mozart praliné

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Hozzávalók:

mandula aroma ( zöld )
1-2 evőkanál narancslé
mogyorókrém
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A marcipán felét ízesítjük egy kis mandula aromával és a narancslével.
A fehér marcipán kinyújtjuk, megkenjük a mogyorókrémmel, amit előzőleg kicsit a mikróban megmelegítünk. Így könnyebben kenhető. A zöld marcipánból rudat sodrunk, ráfektetjük a krém közepére és feltekerjük. Leöntjük a csokival és hűtőbe tesszük. Ha jól lehűlt forró vízbe mártott késsel szeleteljük.

Tárolás

Vékony szeleteket vágjunk, mert intenzív ízű.
Mozart praliné

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!