Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Pizzás csiga/kifli

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Pizzás csiga/kifli

50 dkg liszt
3 dkg élesztő
3 dl víz
3 dkg margarin
0,5 kk. cukor
1-2 tk. só
oregánó
sajt
pizzakrém
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tésztát alaposan kidagasztjuk. Én szoktam bele dagasztani kevés oregánót is, de elhagyható. Hagyjuk a duplájára kelni. Kinyújtjuk kb. 1-1,5 cm vastagságúra. A tésztát megkenjük a pizzakrémmel és feltekerjük. 2-3 cm vastagságú részekre vágjuk fel. Kizsírozott tepsire fektetjük, megszórjuk sajttal és kb. 20-25 perc alatt készre sül.
Pizzás csiga/kifli Pizzás csiga/kifli

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!