Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Pizzás kifli

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Pizzás kifli

50 dkg liszt
1 db tojás
3 dkg élesztő
1 db kis tejföl
1 db margarin
kevés só
pizza krém
sajt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A lisztet, a tojássárgáját, az élesztőt, a tejfölt, a margarint, egy kevés sóval összedolgozzuk, 20-25 percig állni hagyjuk.
4 cipót készítünk belőle, egyenként kerekre nyújtjuk a cipókat, pizzakrémmel megkenjük.
Cikkekre vágjuk, majd feltekerjük.
A tetejüket megkenjük tojásfehérjével, majd megszórjuk sajttal. Sütőben készre sütjük.
Pizzás kifli

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
4 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
69 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
42 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!