
Sajtos nyomós


Hozzávalók
Sajtos nyomós
Elkészítés
Elkészítés
Ezután hozzáadjuk a tejfölt, a 3 tojást, a sajtot és a köménymagot.
Ezekből jó kemény masszát gyúrunk, majd dió nagyságú golyókat készítünk belőle, és a formában megsütjük, mindkét oldalát fél-fél percig sütjük.
Tálalás
Függ attól, hogy mekkora golyókat készítünk!
Tárolás



Sajtos nyomós
Hozzávalók
Sajtos nyomós
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ezután hozzáadjuk a tejfölt, a 3 tojást, a sajtot és a köménymagot.
Ezekből jó kemény masszát gyúrunk, majd dió nagyságú golyókat készítünk belőle, és a formában megsütjük, mindkét oldalát fél-fél percig sütjük.
Tálalás
Függ attól, hogy mekkora golyókat készítünk!
Tárolás


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?