Szivárvány szelet
Hozzávalók
Szivárvány szelet
Krém hozzávalói:
A tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A pudingokat külön-külön felfőzöm a tejjel. A tejet is kétfelé osztom. A pudingok amikor kihűltek, a margarinos krémmel kikeverem őket A vaníliáshoz adom a mogyorós aromát.
Alulra teszem a csokis lapot, erre jön a puncsos krém, majd a sárga lap, erre kerül a mogyorós krém és végül a puncsos lap. A puncsos lap tetejére pedig a felvert tojás hab kerül. A fehérjét a cukorral és citrommal gőz felett felverem
Szivárvány szelet
Hozzávalók
Szivárvány szelet
Krém hozzávalói:
A tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A pudingokat külön-külön felfőzöm a tejjel. A tejet is kétfelé osztom. A pudingok amikor kihűltek, a margarinos krémmel kikeverem őket A vaníliáshoz adom a mogyorós aromát.
Alulra teszem a csokis lapot, erre jön a puncsos krém, majd a sárga lap, erre kerül a mogyorós krém és végül a puncsos lap. A puncsos lap tetejére pedig a felvert tojás hab kerül. A fehérjét a cukorral és citrommal gőz felett felverem
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?