
Tejszínes-joghurtos gyümölcstorta


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
A joghurtot elkeverjük a zselatinnal, majd oldódásig melegítjük, jól kihűtjük, és a felvert Hulalához adjuk. A barackot apró kockára vágjuk, és a krémbe forgatjuk.
A piskótánkat 3 felé vágjuk és megtöltjük a krémmel. Tetejét és az oldalát bevonjuk Hulalával és ízlés szerint bevonjuk a felszeletelt gyümölcsökkel, és a tortazselével.



Tejszínes-joghurtos gyümölcstorta
Hozzávalók
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A joghurtot elkeverjük a zselatinnal, majd oldódásig melegítjük, jól kihűtjük, és a felvert Hulalához adjuk. A barackot apró kockára vágjuk, és a krémbe forgatjuk.
A piskótánkat 3 felé vágjuk és megtöltjük a krémmel. Tetejét és az oldalát bevonjuk Hulalával és ízlés szerint bevonjuk a felszeletelt gyümölcsökkel, és a tortazselével.


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?