Túrós-csokis őzgerinc
Hozzávalók
Túrós-csokis őzgerinc
Elkészítés
Elkészítés
A tojásfehérjét felverjük kemény habbá, és a búzadarával együtt a túrós krémhez adjuk. Az őzgerincformát kivajazzuk, lisztezzük. A tésztát akkora téglalappá nyújtjuk, hogy a formába téve még vissza lehessen hajtani. A tésztával kibéleljük a formát, megtöltjük a túrós krémmel, majd a tésztát ráhajtjuk. Előmelegített sütőben kb. 40-45 percig sütjük. Ha kihűlt, tálcára tesszük, és étcsokoládé tortabevonót olvasztunk rá.
Túrós-csokis őzgerinc
Hozzávalók
Túrós-csokis őzgerinc
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásfehérjét felverjük kemény habbá, és a búzadarával együtt a túrós krémhez adjuk. Az őzgerincformát kivajazzuk, lisztezzük. A tésztát akkora téglalappá nyújtjuk, hogy a formába téve még vissza lehessen hajtani. A tésztával kibéleljük a formát, megtöltjük a túrós krémmel, majd a tésztát ráhajtjuk. Előmelegített sütőben kb. 40-45 percig sütjük. Ha kihűlt, tálcára tesszük, és étcsokoládé tortabevonót olvasztunk rá.
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?