
Túrós- kakaós linzer


Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
A bevonáshoz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Közben elkészítjük a tölteléket. A margarint a porcukorral kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a tojásokat. Ezután tesszük bele túrót végül pedig a pudingport. Jól összekeverjük, majd rákenjük a kinyújtott lapra. A tetejére ráreszeljük a félretett tésztát. Megsütjük, majd ha kihűlt bevonjuk csokival.
Tálalás
Tárolás




Túrós- kakaós linzer
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
A bevonáshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Közben elkészítjük a tölteléket. A margarint a porcukorral kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a tojásokat. Ezután tesszük bele túrót végül pedig a pudingport. Jól összekeverjük, majd rákenjük a kinyújtott lapra. A tetejére ráreszeljük a félretett tésztát. Megsütjük, majd ha kihűlt bevonjuk csokival.
Tálalás
Tárolás



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?