
Vaníliás kókuszos csiga


Hozzávalók
Vaníliás kókuszos csiga
A töltelékhez:
Elkészítés
Elkészítés
Ha megkelt a tésztát 4 fele osztjuk, a tölteléket is. Majd egyesével megkenjük a tésztákat, majd feltekerjük és felszeleteljük, olajozott tepsibe tesszük, nem sűrűn egymás mellé, mert megnő, még kelesztjük vagy egy fél órát és 180 fokon szép pirosra sütjük.


Vaníliás kókuszos csiga
Hozzávalók
Vaníliás kókuszos csiga
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ha megkelt a tésztát 4 fele osztjuk, a tölteléket is. Majd egyesével megkenjük a tésztákat, majd feltekerjük és felszeleteljük, olajozott tepsibe tesszük, nem sűrűn egymás mellé, mert megnő, még kelesztjük vagy egy fél órát és 180 fokon szép pirosra sütjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?