
Fahéjas krémes


Hozzávalók
Fahéjas krémes
tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
A házi krémes krémpor a recept szerint elkészítése.
Elkészítés
A krémet keverő edényben a leírtak alapján elkészítettem majd mikor szép habos lett tettem hozzá a fahéjat és a fixálót. Megkentem az alsó lapot a krémmel és ráraktam a felszeletelt másik lapot. Hűtőbe tettem este, és másnap szeleteltem, és meghintettem a fahéjas porcukorral.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés


Fahéjas krémes
Hozzávalók
Fahéjas krémes
tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A házi krémes krémpor a recept szerint elkészítése.
Elkészítés
A krémet keverő edényben a leírtak alapján elkészítettem majd mikor szép habos lett tettem hozzá a fahéjat és a fixálót. Megkentem az alsó lapot a krémmel és ráraktam a felszeletelt másik lapot. Hűtőbe tettem este, és másnap szeleteltem, és meghintettem a fahéjas porcukorral.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?